Carmina Brudiu

Avocat specializat in:
Drept penal
Dreptul transporturilor
Contencios administrativ şi fiscal
Biografie

Este avocat membru al Baroului Timiş şi a Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2010, fiind licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara din anul 2004. Este o personalitate hotărâtă şi cu o mare energie.

Se ocupă în principal de consiliere şi litigii în materie de Drept penal, Dreptul Tansporturilor, contracte, inclusiv contracte de logistica şi depozitare şi acordă asistenţă juridică clienţilor în diferite domenii, printre care: în materie de drept penal în legătură cu infracţiuni legate de circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice şi nu numai; în relaţia cu autorităţile publice oferă consultanţă în domeniul contenciosului administrativ în ceea ce priveşte căile prealabile de urmat precum şi promovarea acţiunilor în instanţă în acest sens; consultanţă în materie de drept civil şi contracte de diferite tipuri; asistenţă şi reprezentare în materia dreptului transporturilor.

O preocupare deosebită o constituie găsirea de solutii noi, creatoare, care să raspundă necesităţilor şi cerintelor clienţilor şi să fie în conformitate cu legislaţia română în vigoare.

Limbi străine

Engleză

Educaţie

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara, Licenţiată în Drept 2004