Lars Szepesy

Avocat specializat in:
Drept societar
Drept fiscal
Contracte comerciale şi de antrepriză în construcţii
Biografie

Este membru al Baroului Timiş şi al Uniunii Naţionale a Barourilor din România începand cu anul 1998, fiind unul dintre avocaţii fondatori al firmei de avocatură şi unul dintre asociaţii coordonatori ai acesteia; este un spirit activ şi deschis spre nou.

A reuşit în timp ca, alături de celălalt avocat fondator al firmei de avocatură, să formeze o echipă de avocaţi colaboratori membri ai Baroului Timiş, admişi în profesie cu rezultate deosebite, specializaţi în domenii complexe şi vaste ale domeniului juridic.

Are o experienţă semnificativă în materia dreptului societar, dreptului fiscal, contractelor comerciale şi de antrepriză in construcţii , consiliind şi reprezentând unele dintre cele mai importante societăţi la nivel naţional şi internaţional, în legătură şi în relaţie cu Registrul Comerţului precum şi cu alte organe ale autorităţii statului. A oferit asistenţă în materia contractelor comerciale de la cele mai simple până la cele mai complexe, fiind specializat în constituiri de societăţi comerciale de orice tip. Deasemenea are o vastă experienţă în materia litigiilor comerciale, experienţă dobândită în numeroşii ani de practică în domeniu.

Legăturile cu clienţii sunt realizate şi menţinute prin seriozitate, creativitate, spirit constructiv şi o relaţie bună pe termen lung.

Limbi străine

Engleză, Italiană, Germană, Sârbă, Franceză

Educaţie

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara, Licenţiat în Drept, 1998