Anca Roibu

Avocat specializat in:
Dreptul muncii
Procedura insolvenţei
Drept comercial
Biografie

Este unul dintre fondatorii şi avocaţii asociaţi coordonatori ai firmei, fiind membru al Baroului Timis şi a Uniunii Naţionale a Barourilor din România începând cu anul 2000. Este un spirit energic şi optimist, reuşind prin ingeniozitate să găsească soluţii la cele mai dificile probleme.

Se ocupă de consiliere şi litigii de dreptul muncii, drept comercial, inclusiv de dreptul insolvenţei, drept fiscal şi a reprezentat şi consiliat clienţi într-o varietate mare de speţe, în special în legătură cu concedieri abuzive, contracte colective de muncă, executarea contractelor comerciale şi de antrepriză în construcţii şi în domeniul administrativ-fiscal. Are o experienţă semnificativă în drept civil şi proceduri de executare silită, acţionând atât de partea creditorilor, cât şi de cea a debitorilor.

În timp a reuşit, alături de celălalt avocat fondator al firmei de avocatură, să formeze şi să menţină o echipă de avocaţi colaboratori cu o pregătire deosebită, care s-au specializat în în timp în diferite domenii juridice.

Prin seriozitate şi eforturi continue a reuşit să păstreze legăturile cu clienţii astfel încât aceste colaborări au devenit unele de lungă durată.

Limbi străine

Engleza, Franceză

Educaţie

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Licenţa în Drept, 1999